Köpvilkor

Priser
Priserna på våra varor anges alltid i svenska kronor inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering. Vi reserverar oss från eventuella felskrivningar och fel på prisuppgifter. I priserna ingår normalt inte frakt.

 

Fel / prisändringar / slutförsäljning
Vi reserverar oss mot skrivfel, prisändringar och slutförsäljning som kan uppstå trots kontinuerlig uppdatering och kontroll på indiskkryddor.se. Produkt bilderna som är upplagda på hemsidan är för att ge våra kunder en klar uppfattning om vilken produkt dem väljer.

 

Frysta varor endast till Stockholm
För att behålla kvalitién på frysta varor levererar vi frysta varor endast inom Stockholms område.

 

Åldergräns
För att få handla måste man vara minst 18 år, i annat fall krävs målsmans tillstånd.

 

Rabatter
Eventuell rabattkod anges vid som kommentar till beställningen så dras rabatten i samband med ditt köp. Inga rabatter kan kombineras och gäller bara en gång per beställning och kund.
Nyttjas inte rabatten vid köpet utav anledningarna att niinte är inloggad som medlem eller att ni inte har fyllt i rabattkoden i rabattkods rutan och klickat OK så kan vi inte lägga till denna i efterhand.
Rabatten utnyttjas på hela saldot och vid en retur drasrabatten av på den varan ni returnerar.

 

Kunduppgifter
Om du inte anger din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse, meddela dig om eventuella leveransförseningar eller om någon produkt i din beställning inte kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss bör du kontrollera att uppgifterna om dig är aktuella. När du skapar ett konto här uppger du information som t ex namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.